Lansering av nytt partnerskap - IBG

Vi välkomnar IBG in i vår familj med deras produkter för en snabb och precisionssäker kvalitetsanalys. Upptäck precision och tillförlitlighet med IBGs innovativa Eddy Current Testing-teknik. Upptäck friktionsskador och sprickor, revolutionera kulinspektionen med AVIKOs höghastighetsskanner och utforska högprecisionsinpektioner med IBGs NDT-system. Dra nytta av över 40 år av NDT-expertis, 35+års erfarenhet av virvelströmsteknologi och skräddarsydda lösningar för dina testbehov. Välkommen till framtiden för precisionstestning med IBG!

Beskrivning

Låsa upp precision och tillförlitlighet:

Mångsidigheten och fördelarna med virvelströmstestning

Inom området för icke.förstörande testning (NDT), där det överordnade målet är att säkerställa den strukturella sundheten och tillförlitligheten hos metallkomponenter; framträder virvelströmsprincipen som ett oumbärligt verktyg. Denna sofistikerade teknik utnyttjar elektromagnetismens grundläggande principer och erbjuder ingenjörer och inspektörer möjligheten att noggrant granska metalldelar, utan att kompromissa med deras fysiska integritet. Eddy Current testing hittar tillämpning inom olika sektorer, inklusive flyg, bil och tillverkning, där kvaliteten och säkerheten för metallkomponenter är av yttersta vikt. 

Grunderna kring virvelströmstestning och elektromagnetisk induktion; 

I sin kärna bygger virvelströmstestning på det djupgående konceptet elektromagnetisk induktion, belyst av den kända fysikern Michael Faraday på 1800-talet. Principen innebär generering av växelström i en spole eller ledare, vilket alstrar ett dynamiskt magnetfält i dess närhet. När denna strömförsörjda spole närmar sig ett ledande material, såsom en metallkomponent, ger den cirkulerande elektriska strömmar i materialet - kallade "virvelströmmar".


Kan din testuppgift hanteras effektivt med virvelström eller annan NDT-teknik?

Finns det något sätt att minska din produktions- eller testkostnad genom att använda den senaste virvelströmstekniken? Vill du förbättra din testhastighet på en befintlig produktionslinje, öka testkänsligheten eller kontaktade din kund dig med en ny och mer utmanande defektspecifikation? 


Tveka inte på att höra av dig till oss för mer information,



produktbild

Din vara är tillagd i kundvagnen