Bruker Alicona lanserar FocusX - Optiskt mätsystem

Två års forskning och utveckling, med närmare 10 000 arbetstimmar och 13 prototyper, har resulterat i något som var värt alla ansträngningar. Bruker Alicona har nyligen presenterat sitt nya tillskott till optisk 3D-mätteknik vid ett lanseringsevenemang. Focus X är mer mångsidig än någon annan mätenhet i sin klass. Det är imponerande att se sådana framsteg inom teknik och innovation.

Beskrivning

Urban Muraus, general direktör för Bruker Alicona, beskriver vältaligt FocusX-systemet som ett anmärkningsvärt tillägg till optisk 3D-mätteknik. Målet bakom FocusX var att ta itu med kritiska mätutmaningar som kunder står inför, som spänner över olika branscher och mätuppgifter. Och detta system håller sitt löfte. 


Här är ett par anledningar till att FocusX sticker ut:


Mångsidighet:

FocusX är oöverträffad i sin klass. Den utmärker sig vid mätning av komplexa och svåråtkomliga ytor, vilket gör den till ett idealiskt val för mikroprecisionstillverkning. Oavsett om det handlar om små radier eller spetsiga vinklar, hanterar FocusX dem med lätthet. 


3D-representation:

FocusX inser betydelsen av 3D-komponentvisualisering och använder Real3D-teknik. Genom att fånga komponenten från olika vinklar smälter den samman dessa perspektiv till en sammanhängande 3D-bild. 


Bruker Aliconas engagemang för innovation och precision lyser igenom i FocusX. Eftersom tillverkare försöker optimera processer och förbättra produktkvaliteten, blir denna banbrytande lösning en ovärdelig allierad. 


För mer information kring produkt samt presentation, kontakta oss idag! 


Din vara är tillagd i kundvagnen