Vi är nu en del av Momentum Group

I september blev Mytolerans en del av börsnoterade Momentum Group. Med Momentum Group får vi en långsiktig ägare som har kraften och erfarenheten att vidareutveckla bolag för hållbar lönsamhet och tillväxt. Mytolerans grundare André Prando-Lidström är kvar som delägare och VD.

Beskrivning

– Vi på Mytolerans ser fram emot att vara en del av Momentum Group. Med ett tydligt fokus på starka nischföretag inom industriservice var Momentum Group en naturlig ny ägare för oss. Med Momentum Groups gedigna branschkunskap, hållbarhetsfokus och engagemang för sina bolag är jag övertygad om att Mytolerans kommer att utvecklas väl in i framtiden, säger André Prando-Lidström, grundare och delägare av Mytolerans.

Mytolerans kommer att fortsätta drivas som ett självständigt dotterbolag och kompetenscenter under nuvarande ledning inom Momentum Groups område Teknisk service i enlighet med gruppens filosofi med decentraliserat affärsansvar.

– Mytolerans passar väl in gruppen av bolag inom mätteknik inom vårt området Teknisk service. Mytolerans och tidigare förvärvade Intertechna kompletterar varandra och vi ser att det finns betydande möjligheter till kunskapsdelning mellan bolagen kring både tjänstepaketering och teknikinnehåll, säger Ola Jönsson, ansvarig för Teknisk service på Momentum Group.


produktbild

Din vara är tillagd i kundvagnen